Версія для друку

Студенти ДНУ знайомилися з сучасними тенденціями статистичної науки

Представники економічного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончар взяли участь у XIII Міжнародній науково-практичній конференції «Система державної статистики в Україні: сучасний стан, проблеми, перспективи».

Конференція проходила з нагоди Дня працівників статистики у Національній академії статистики, обліку та аудиту в Києві. У ній взяли участь більше 50 науковців, викладачів та практиків з більш ніж 20 організацій, установ та вищих навчальних закладів.

Завідувач кафедри статистики, обліку та економічної інформатики ДНУ професор Оксана Єлісєєва виступила з доповіддю про актуальні питання статистичного забезпечення прийняття управлінських рішень в медичній галузі.

Важливим є знайомство студентів напряму підготовки «Прикладна статистика» з сучасними тенденціями розвитку статистичної науки, методології та дослідженнями провідних фахівців. Так, своєрідну посвяту пройшли на цій Міжнародній конференції студенти груп ЕС-15-1 та ЕС-12-1, які стали її учасниками.

Окрім наукової частини поїздки варто відзначити і культурну: студенти відвідали музей Михайла Булгакова, Музей сучасного мистецтва «Пінчук Арт Центр», Музей Слави у Другій Світовій війні та оглянули пам’ятки історії й культури нашої столиці.

Саме такі заходи та поїздки розширюють наш кругозір та дають можливість на повні груди насолодитися студентським життям.

Кирило Качура,
студент групи ЕС-15-1,
кафедра статистики, обліку
та економічної інформатики
ДНУ ім .О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram