Версія для друку

Спортсменки ДНУ – переможниці обласної Універсіади з волейболу

У Дніпропетровську закінчилися змагання з обласної Універсіади з волейболу серед жіночих команд. Студентки Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара вибороли титул чемпіонів.

У цих змаганнях брали участь майже всі команди ВНЗ Дніпропетровська, які були розділені на дві підгрупи. Ігри однієї з підгруп проходили на базі спорткомплексу ДНУ. За словами вболівальників, ігри були дуже напруженими.

Дівчата зі збірної нашого університету, обігравши всі команди з рахунком 3:0, увійшли до фіналу, де зустрілися зі своїм давнім суперником – командою Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Кульмінаційна гра проходила на полі команди-суперниці. Наші дівчата виграли із загальним рахунком 3:0 і стали чемпіонками обласної Універсіади.

Тренував наших волейболісток старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Дніпропетровського національного університету імені О. Гончара Павло Мановський.

Зазначимо, що паралельно з цими змаганнями проводилися змагання на Кубок міської федерації, де наша команда також стала чемпіоном.

Вітаємо наших чемпіонок, бажаємо сил, натхнення та нових перемог!

Валерія Шудрик,
студентка ФСЗМК
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram