Версія для друку

Конференція з питань розвитку післядипломної освіти в ДНУ

20-21 квітня 2015 року на базі Центру післядипломної освіти Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара пройшла щорічна підсумкова конференція, присвячена актуальним питання розвитку післядипломної освіти.

Учасники конференції – методисти ЦПДО, керівники структурних підрозділів, викладачі кафедри фундаментальних дисциплін та випускових кафедр ДНУ – обговорювали питання перспектив розвитку післядипломної освіти в процесі євроінтеграції України, прийнятого Закону «Про вищу освіту» та проекту Положення про післядипломну освіту у сфері вищої освіти України.

Протягом двох секційних засідань було окреслено шляхи та сучасні підходи до впровадження нових форм післядипломної освіти, розглянуто особливості ліцензування та акредитації спеціальностей підготовки магістрів з числа специфічних категорій, здійснено аналіз нових напрямів підвищення кваліфікації та короткотермінових форм навчання, а також сформульовано основні складові забезпечення якості навчального процесу. Особлива увага на форумі була приділена питанням вдосконалення підготовки державних службовців в університеті в умовах реформування вищої освіти та органів державної служби.

На конференції також заслухали доповіді викладачів ЦПДО ДНУ про впровадження елементів інноваційних методик і технологій у навчальній процес спеціальностей перепідготовки спеціалістів та підготовки магістрів, сучасні інформаційні технології, «хмарні» електронні технології, прийоми використання мікрокейсів та інше. Цікавим було й обговорення інноваційних технологій навчання іноземних мов.

Детальну інформацію про спеціальності та програми перепідготовки спеціалістів та підготовки магістрів ЦПДО ДНУ можна отримати за електронною адресою: http://fpdo.dnu.dp.ua/ або за адресою: Центр післядипломної освіти, пр. К. Маркса, 35, корпус ДНУ № 4, офіс 28., телефони: (056) 744-53-74, 744-86-73.

Центр післядипломної освіти
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram