Версія для друку

Кафедрі маркетингу – 10 років!

У рамках десятиріччя кафедри маркетингу відбулися відкриті лекції професорсько-викладацького складу кафедри (проф. С.Ю. Хамініч, ст. викладач В.М. Заріцька та ін.) та провідних фахівців з маркетингу Дніпропетровська, зокрема, директора з маркетингу ТОВ «Ювілейний» С.В. Старостенка.

Також був проведений круглий стіл за участю студентів групи ЕМ-11 А. Шумської, М. Недзельської, Д. Силивончика, Д. Відлоги та інших, які підготували доповіді. Активну участь у круглому столі взяли студенти інших спеціальностей – ЕП-12, ЕС-12, ЕК-12.

Професорсько-викладацький склад випускаючої кафедри маркетингу на чолі з завідувачем кафедри професором Світланою Хамініч − колектив сучасного рівня знань, перспективний, працездатний та креативний, запроваджує педагогічну майстерність та професійну етику у навчанні, відрізняється високими вимогами до своєї роботи і прагненням до інноваційних напрямів в маркетингу, економіки знань та освітніх технологій.

Підготовка фахівців на кафедрі проводиться відповідно до концепції ступеневої підготовки фахівців з вищої освіти, освітньо-кваліфікаційних характеристик, освітньо-професійних програм та навчальних планів зі спеціальності «Маркетинг».

Кафедра маркетингу створена на базі кафедри економіки народного господарства і перший набір студентів за спеціальністю «Маркетинг» був проведений у 2004 році.

Студенти активно залучаються до науково-дослідної роботи кафедри, висвітлюючи результати власних досліджень у наукових публікаціях та перемагаючи на Всеукраїнських конкурсах та фестивалях.

Система та цілеспрямованість підготовки фахівців на кафедрі маркетингу відповідає сучасним перспективним вимогам ринку праці.

Старший викладач кафедри маркетингу Валентина Заріцька


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram