Версія для друку

«Чарівна квітка» у Палаці студентів ДНУ

28-29 грудня у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара з успіхом пройшло святкування Нового Року. На це свято ректоратом, профкомом та Палацом студентів були запрошені всі співробітники університету зі своїми дітьми та онуками.

Заходячи до Палацу, гості відразу занурювалися в атмосферу новорічного свята: лунали дитячі новорічні пісні, в холі на них чекали барвисті декорації, велика ялинка-красуня та казкові герої.

На початку святкової програми директор Палацу студентів Вадим Вікторович Стукало підбив підсумки роботи за минулий рік, відзначив здобутки колективів та співробітників Палацу, розповів про плани та побажання на наступний рік.

Саме ж святкування складалося з двох частин: веселі конкурси й хороводи біля ялинки з Дідом Морозом, Снігуронькою та іншими казковими героями та святкова вистава за участю всіх творчих колективів Палацу.

Зокрема, цього року головним режисером Ігорем Трахтом було створене надзвичайно цікаве та пізнавальне видовище під назвою «Чарівна квітка», герої якого (актори народного театру «Маски») здійснювали подорож різними країнами світу. Дітлахам вистава сподобалася! Впродовж дійства маленькі глядачі бурхливо реагували, аплодували й активно допомагали головним героям своїми порадами.

За доброю традицією наприкінці вечора всі колективи, співробітники Палацу студентів та їх діти зібралися під чарівною ялинкою, де отримали святкові подарунки.

Палац студентів ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram