Версія для друку

Молодого викладача мехмату відзначено Національною академією наук України

Президія Національної академії наук України відзначила грамотою молодого науковця і викладача механіко-математичного факультету Олександра Олександровича Пипку за серію наукових праць.

Колишній студент і аспірант кафедри геометрії та алгебри механіко-математичного факультету сьогодні працює старшим викладачем рідної кафедри та продовжує активно брати участь у наукових дослідженнях. Вручаючи нагороду молодому науковцю, ректор ДНУ, професор Микола Вікторович Поляков відзначив, що досягнення Олександра є також заслугою його наукового керівника - відомого вченого, доктора фізико-математичних наук, заслуженого професора університету Леоніда Андрійовича Курдаченко. Наукова школа, яку очолює Леонід Андрійович, сьогодні є однією із найавторитетніших в Україні та добре відома за її межами. На кафедрі створені всі умови для розкриття математичних здібностей молодих людей, що бажають займатися математикою.

Ми щиро вітаємо Олександра Пипку з його успіхом та бажаємо подальших досягнень у науковій та викладацькій роботі. Потрібно відзначити не тільки математичний талант науковця та його відданість справі, але і активну участь у житті факультету й університету, відповідальне ставлення до всіх доручень, які він отримує. Немає жодних сумнівів, що ця відзнака не остання для нього.

Заступник декана механіко-математичного факультету
ДНУ ім.О.Гончара
Андрій Дреус


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram