Версія для друку

"Кохання з першого погляду" у Палаці студентів

Кохання по-студентськи

Любви все возрасты покорны,
Как мудрый классик говорил.
Так пусть меж нас Амур проворный
Порхает, не жалея крыл.

На чарівних крилах кохання злетілася студентська молодь до Палацу студентів Дніпропетровського національного університету. Друге традиційне шоу краси, артистизму та любові - "Кохання з першого погляду" зібрало у Палаці бажаючих відсвяткувати День Святого Валентина. Десять студентів з 10-ти факультетів ДНУ виборювали звання "ідеальної пари". Протягом усієї гри ведучі виконували ролі "тамади і свахи", допомагаючи, таким чином, учасникам знайти свою половинку.


Яскравими номерами у конкурсі "Мій коник" гравці "Кохання з першого погляду" здивували не тільки своїх обранців, а й глядачів. Чого тут тільки не було - талановиті авторські вірші, романтичні пісні, а також гарячий східний "танок животу", та чоловічий стриптиз. Дійсно фурор у глядацькій залі викликав номер студентки факультету систем та засобів масової комунікації Олени Серебреннікової, яка запросила до участі у своєму виступі Діму Білана, якого дуже емоційно пародіював одногрупник Олени - Андрій Кит.

Цікаві питання ставили конкурсантам не тільки ведучі шоу, а й самі учасники. Наприклад, у ході жвавої бесіди виявилося, що побачення можна призначати не тільки у театрі, а й на його даху.


Також не залишились без уваги й глядачі, яких розважали два веселих Купідона. У запропонованих янголятками конкурсах студенти отримали багато несподіваних подарунків, серед яких був новий стильний мобільний телефон та стартові абонентські пакети.

Ідеальною парою у цьому році стали студентка першого курсу факультету систем та засобів масової комунікації Олена Серебреннікова та студент четвертого курсу Інституту економіки ДНУ Олександр Москаленко. А парою глядацьких симпатій - студенти біолого-екологічного факультету Олена Свистунова та Олександр Кущ.


Королі балу отримали подарунки від комітету у справах сім'ї та молоді міської ради, а голова Ради студентів ДНУ Віталій Цибенко презентував переможцям квитки до кінотеатру на "місця для поцілунків". Тож побажаємо переможцям, щоб їх "Кохання з першого погляду" продовжувалося якомога довше.

До речі, якщо ви забули поздоровити своїх коханих з Днем Святого Валентина, зробить це зараз, бо Свято любові повинне тривати кожного дня.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram