Версія для друку

ДНУ - у трійці лідерів

У Києві завершила роботу Дев'ята міжнародна виставка навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні - 2006". У ній традиційно брав участь Дніпропетровський національний університет, зокрема цього року свій доробок демонстрували науковці факультетів психології та прикладної математики.

За підсумками виставки ректор ДНУ професор М.В.Поляков одержав подяку міністра освіти і науки С. Ніколаєнка та президента Академії педагогічних наук України В. Кременя за плідну організаторську роботу. А редакція тижневика "Освіта" визнала ректора ДНУ кращим освітянином року у номінації "Лиш храм збудуй" - за впровадження в навчальний процес нових технологій дистанційного навчання.

Вчені ДНУ представили на суд колег експозицію під назвою "Концепція створення дистанційних навчальних курсів та приклади її практичного втілення в розробленні підручників та мультимедійних навчальних курсів". Тут були презентовані курси "Загальна психологія", "Вікова психологія" та "Вступ до спеціальної філології". Праця дніпропетровців була гідно оцінена: у номінації "Упровадження нових форм організації навчально-виховного процесу (використання освітніх інновацій, електронних підручників і мультимедійних навчальних матеріалів)" Дніпропетровський національний університет був нагороджений бронзовою медаллю. Почесні дипломи за особистий творчій внесок в удосконалення навчально-виховного процесу отримали співробітники факультету психології - професор Е.Л.Носенко, доценти Л.М.Самошкіна, Г.А.Пальм, Л.І.Байсара, Т.Ю.Введенська, завідувач лабораторії комп'ютерних технологій К.П.Кутовий, а також представники факультету прикладної математики: декан факультету професор С.В.Чернишенко, доцент О.Л.Хижа, інженер-програміст Ю.Є.Гутник, студенти М.Бабак і К.Гребенюк.

Тож, Дніпропетровський національний університет продовжує впевнено зміцнювати свої позиції на небосхилі вітчизняної науки.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram