Версія для друку

«Студентська весна» в форматі «Юнівер лайф»

У Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара стартував щорічний міжвузівський фестиваль «Студентська весна». Цього року звітний концерт творчих колективів Палацу студентів - яскраве шоу молодих талантів - пройшов під назвою «Юнівер лайф»! Адже університетське життя справді яскраве, багатогранне, сповнене пригодами, цікавими зустрічами й знайомствами. На глядачів чекала екскурсія найбільш популярними сайтами серед студентства. На великому демонстраційному екрані, що зображував монітор комп’ютера, кожен номер супроводжувався відеорядом та інформацією про колектив, який перебуває на сцені.

«Студентська весна» є цілою низкою заходів, що проходять протягом року в Палаці студентів та об’єднують армію шанувальників різних жанрів мистецтва: фестиваль авторської пісні «Вагант», фестиваль молодіжних театрів «Театральна сесія», фестиваль кобзарського мистецтва «Дзвени, бандуро!», Дні факультетів, Дні першокурсників та ін.

Проректор з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді В. В. Іваненко привітав гостей зі святом: «Сьогодні ми станемо свідками яскравого дійства – звітного концерту творчих колективів ДНУ ім. О. Гончара. «Студентська весна» в університеті завжди означає напружену творчу роботу впродовж усього року. Тут постійно започатковуються нові проекти, створюються клуби за інтересами. Палац студентів давно став загальновизнаним центром культурного життя, в якому діє понад 20 творчих колективів, кожен з яких може дати кількагодинний ексклюзивний концерт. Наш університет багатий не тільки традиціями у підготовці висококваліфікованих фахівців різних галузей, а й творчими здобутками, що забезпечує йому статус регіонального освітянського лідера. Сподіваюся, що сьогодні ми знову відкриємо для себе нові яскраві особистості».

Учасниці шоу перед виходом на сцену поділилися своїм весняним настроєм. Так, Анна Соловей з факультету систем і засобів масової комунікації уже два роки займається черлідингом у групі підтримки ДНУ ім. О. Гончара: «Сьогодні ми підтримуємо Наталю Подрєз з піснею «Шеді-леді». Мені подобається черлідинг, оскільки це не тільки спорт, здоров’я, краса і грація – це мій спосіб життя. Вважаю, що спорт повинен бути невід’ємною частиною життя кожного активного студента».

Владислава Скотар, студентка 1 курсу факультету міжнародної економіки, переможниця конкурсу «Міс університет-2010»: «Сьогодні я зі своїм партнером продемонструю танцювальний номер «Пристрасть», який я виконувала під час конкурсу «Міс Університет-2010». Я, власне, професійно танцями не займаюся, але отримую моральне задоволення від творчості, роботи над собою».

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram