Версія для друку

«Весна – не время для проблем
Дарю свои улыбки всем!!!»

У Дніпропетровському національному університеті ім. О. Гончара відбувся традиційний фестиваль-конкурс спорту і творчості «Міс Весна 2010». Серед 18 конкурсанток переважали студентки факультету міжнародної економіки та фізтеху. Основними критеріями відбору під час голосування на кожному факультеті були спортивні і творчі таланти, естетичні і хореографічні здібності, ерудованість та оригінальність. Уже вкотре свято проходить під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання і спорту, тренера збірної команди з художньої гімнастики Валентини Шевченко.

За словами завідуючого кафедри фізичного виховання ДНУ ім. О. Гончара Володимира Івановича Саричева, «Міс Весна» - гарна нагода залучити якомога більше студентів до фізичної культури, масового спорту, адже тут можна побачити елементи художньої гімнастики, акробатики, східних танців, шейпінгу, аеробіки. Крім того, готуючись до іспитів, студенти отримують додатковий заряд бадьорості.

Глядачі побували під час фестивалю в країні Талантів, пройшлися проспектами Ерудиції та Чарівності, відвідали спорт-клуб, проглянули дефіле в Будинку Мод. У конкурсі «Алло, ми шукаємо таланти» дівчата підкорювали серця глядачів і журі бальними танцями, вокалом, акробатикою, черлідингом. У «Спортивному конкурсі» було продемонстровано граціозність рухів, пластичність і витонченість. У «Конкурсі знавців» потрібно було якнайцікавіше та емоційніше відповісти на запитання «що для Вас означає здоровий спосіб життя і чи дотримуєтесь його?», «на якого персонажа з книги чи фільму Ви хотіли б бути схожими і чому?», «якби піймали золоту рибку, щоб їй замовили?», «поділіться власними секретами краси» та інші. Конкурсантки успішно продемонстрували мистецтво переконувати та свої інтелектуальні здібності. У конкурсі «Дефіле» - показ своєї оригінальності і фантазії у вмінні змайструвати одяг з незвичайних матеріалів.

За результатами sms-голосування глядачів та оцінок журі, Титул «Міс Весна 2010» здобула студентка факультету міжнародної економіки Ірина Ковальчук. Вона серйозно займається спортивною акробатикою, неодноразово займала призові місця на чемпіонатах міста й області, закінчила спортивну школу з розрядом КМС. Про себе говорить віршами:

Я «Мисс Весна» мечтаю стать. Что о себе могу сказать: Люблю активный образ жизни, Сильна, упряма, не капризна. С детства я тренировалась – Серьезно спортом занималась. Люблю читать и танцевать, Хочу побольше узнавать. Все интересно мне, не скрою, Хочу понять, чего я стою, Чего могу добиться я, Ведь есть надежные друзья. На вашу помощь и поддержку Я очень искренне надеюсь. Весна – не время для проблем Дарю свои улыбки всем!!!

Титул першої віце-міс отримала Даша Олійник з фізико-технічного факультету. З дитинства закохана в музику – грає на трьох музичних інструментах, з восьми років займається вокалом. А також, як не дивно, обожнює точні науки і креслення, все свідоме життя мріє побачити Космос власними очима.

Другою віце-міс стала Олександра Селенкова з факультету міжнародної економіки, кандидат в майстри спорту з художньої гімнастики. Про себе говорить так: «За спеціальністю – я скромниця. Дуже боюся публічних виступів, тому виступаю вдома. В душі люблю писати вірші, але римувати, на жаль, не вмію. Улюблене місце відпочинку – бібліотека, саме тому підручники з першого курсу досі лежать вдома. Люблю дивитися серіали, читати детективи, відвідувати клуби».

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram