Версія для друку

Фахівці ДНУ долучилися до Міжнародного дня демократії

Фахівці Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара взяли участь у відкритті фотовиставки, присвяченій розвитку демократії.

Експозиція у Дніпропетровській обласній держадміністрації презентує двадцять світлин, які відображають знакові для становлення демократії світлини, з цитатами відомих філософів, політиків, громадських діячів.

 

«Українська демократія нараховує багатовікову історію. Віче за князівських часів, традиції Запорізької Січі показують, що український народ тяжіє до колегіального правління, – зазначив на відкритті виставки доктор політичних наук професор ДНУ Олексій Третяк. – Нині в Україні укріплюються демократичні практики. Виборці стають більш вимогливими». За словами Олексія Анатолійовича, виставка – це спроба показати «людський вимір» демократії. Адже на світлинах є цитати, які відображають зміст сучасної політичної системи. Це висловлювання Арістотеля та Платона, Черчилля та Рейгана.

 

Виставка приурочена до Міжнародного дня демократії, який відзначається щороку 15 вересня. Її можна переглянути до 22 вересня в холі Дніпропетровської ОДА за адресою: м. Дніпро, просп. Поля, 1.

За інформацією Дніпропетровської ОДА
Інформаційно-аналітичне агентство
ДНУ ім. О.Гончара
тел.: 374-98-20
www.dnu.dp.ua


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram