Версія для друку

Запрошуємо старшокласників на #DNU_FEST!

Старшокласнику та старшокласнице!

Відчуй ДНУ! Поринь в атмосферу класичного університету, дізнайся про спеціальності, що тебе приваблюють, поспілкуйся зі студентами та викладачами, виграй призи за участь у квестах, вікторинах та майстер-класах!

З 11:00 до 15:00 на креативних локаціях Ботанічного саду на вас чекають захоплюючі квести, цікаві майстер-класи, інтерактивні заняття й демонстраційні експерименти!

– Візьміть участь у вікторині фізико-технічного факультету «Брейн-ринг для найрозумніших» та розширте свої знання у космічній галузі! Побачте на власні очі масштабні моделі ракетних комплексів і протестуйте елементи автоматики ракетної техніки. Оцініть у роботі діючу модель двигуна Стірлінга та керуйте справжнім роботом-маніпулятором «Механічна рука».

– Отримайте позитив від C++ та потисність руку роботу, створеному талановитими студентами факультету прикладної математики.

– Дізнайтеся більше про актуальні спеціальності, що відкривають двері до подолання сучасних викликів у сфері ІТ, аналізу даних, економіки та енергетики – спілкуйтеся з викладачами механіко-математичного факультету та вигравайте призи.

– Ставайте учасниками інтерактивної гри «Вдала спроба» від факультету економіки й відчуйте себе успішними підприємцями, фінансистами, бізнес-аналітиками, маркетологами чи менеджерами. Навчіться представляти власні бренди і рекламні слогани, формувати інвестиційні портфелі та дізнайтеся більше про іноземні валюти, провідних бізнесменів та економістів світу.

– Новітні радарні технології в археологічних дослідженнях (за участі Інжинірингової школи Ноосфера)! Досліджуйте побут первісної доби разом із представниками історичного факультету. Постріляйте в античному тирі та станьте учасниками давньогрецької костюмованої феєрії. Або ж зберіть етнографічні скарби Придніпров’я з колекції етнографічного кабінету істфаку ДНУ. А ще пройдіть пізнавальну історико-географічну екскурсію стежками Ботсаду. На юних географів-мандрівників чекає конкурс, а для знавців історії України – корисна вікторина.

– Зіграйте у гру «Біологічне доміно» чи візьміть участь у захоплюючих дослідах з біохімії і фізіології живих організмів або практикумі з фітоіндикації плодючості ґрунтів від біолого-екологічного факультету. Ознайомтесь із презентацією «Рідкісні комахи Дніпропетровської області та збереження біорізноманіття на глобальному рівні» або з композицією «Біохімічний флораріум». Для вас біологи ДНУ візуалізують рослинний і тваринний мікросвіт у макрозображенні: ви не лише побачите приклади мікросвіту з різних біотопів, а й поглянете на картини/продукти, виготовлені за допомогою мікроорганізмів.

Відчуйте позитивний вайб ДНУ – проведіть свій вікенд яскраво!

Беріть друзів і приходьте до Ботанічного саду ДНУ.

Вхід за учнівським квитком для старшокласників та їхніх батьків – безкоштовний!

  • Дата: 18 вересня

  • Час: 11:00-15:00

  • Карта локацій #DNU_Fest

    Слідкуй за доповненнями та змінами на офіційному сайті ДНУ і в соціальних мережах Facebook, Instagram.

    Інформаційно-аналітичне агентство
    Дніпровського національного університету


    ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram