Версія для друку

Запрошуємо першокурсників на урочисту Посвяту в студенти ДНУ!

Шановні першокурсники!

Запрошуємо вас і ваших батьків на урочисту церемонію посвяти у студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Урочистості відбудуться на площі перед Палацом студентів ДНУ (площа Т. Шевченка, 1) 31 серпня 2021 року о 18:00. Початок збору о 17:30.

На вас чекають знайомство з ректором та керівним складом університету, деканами та викладачами факультетів, виступи почесних гостей свята.

Ви станете учасниками яскравих церемоній вручення символічного студентського квитка та залікової книжки. Хліб-сіль на входини до університету отримають представники трьох напрямів класичних університетських наук – гуманітарного, технічного й природознавчого. Також під стародавній гімн «Gaudeamus» першокурсники дадуть урочисту клятву студента Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Упродовж вечора на всіх гостей свята чекатиме цікава розважальна програма від творчих колективів Палацу студентів – народної студії сучасного вокалу «Мрія», ансамблю фольклорного танцю «Веселка», театру танцю «La Vie» та інші.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram