Версія для друку

«Була весна весела, щедра, мила,
Промінням грала, сипала квітки…»

Святковий весняний настрій чарівним колегам подарували організатори урочистого прийому з нагоди Міжнародного жіночого Дня, який відбувся у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені О.Гончара.

По-особливому щедрими були в цей день чоловіки на цілком заслужені подругами компліменти, променисті посмішки, щирі слова вдячності. Серйозності їх зізнанням додавали грамоти і подяки від ректора університету Миколи Вікторовича Полякова. Перший проректор ДНУ Олександр Олексійович Кочубей і голова профспілкового комітету Олег Леонідович Тупиця від імені сильної половини університетського колективу дарували квіти і цукерки, а проректор з наукової роботи у сфері гуманітарної освіти і виховання молоді Валентин Васильович Іваненко, не стримуючи ніжних порухів душі, присвятив прекрасним пані вірші. Поетичними рядками відповідали на щирі привітання і героїні свята.

Вишуканості теплій атмосфері, що панувала в Ермітажній залі Палацу, додавали чарівна музика, яскраві квіти і ліричні танці.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram