Версія для друку

Роз’яснення головного бухгалтера ДНУ щодо нарахування заробітної плати на період відпусток

Головна бухгалтерка централізованої бухгалтерії ДНУ Світлана Руссу надала роз’яснення щодо нарахування заробітної плати на період відпусток:

«На підставі витягів з наказів, які надійшли до централізованої бухгалтерії, була нарахована заробітна плата за період літньої відпустки 2021 року та виплачена заробітна плата за червень і липень 2021 року в межах фінансування з державного бюджету та власних надходжень. Загальна сума виплаченої заробітної плати із нарахуванням на заробітну плату за основною діяльністю в червні 2021 року склала 39 млн грн. Крім того, оплачені рахунки за комунальні послуги та інші видатки, пов’язані з життєдіяльністю університету на суму 7,4 млн грн.

На теперішній час централізована бухгалтерія здійснює нарахування заробітної плати згідно з наданими витягами з наказів для здійснення виплати в першій половині липня. Після остаточного розрахунку буде виплачено заробітну плату в межах бюджетних призначень та власних надходжень. Про стан виплати заробітної плати буде поінформовано.

Сподіваємося, що заходи для стабілізації фінансового стану, які університет планує провести найближчим часом, а саме успішна робота всіх працівників щодо збільшення контингенту студентів, приведення чисельності працівників університету у відповідність до фінансових можливостей, скорочення непродуктивних видатків, пов’язаних із утриманням надлишкових площ та споруд, сприятиме вирішенню фінансових негараздів та надасть можливість функціонувати університету в сучасних умовах.

Ураховуючи вищесказане, сподіваємося на розуміння і на подальшу сумлінну роботу всіх членів колективу».

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram