Версія для друку

Підвищення кваліфікації для викладачів України та Польщі

15 травня у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара розпочалося навчання за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації «Управління в органах місцевого самоврядування України для фахівців з публічних послуг громади».

Навчання реалізується у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)», яка виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) у партнерстві із Малопольською школою державного управління Краківського економічного університету (MSAP/UEK). У програмі беруть участь викладачі-тренери України та Польщі. Навчальна програма акредитована Національним агентством України з питань державної служби. Курс покликаний підвищити професійний рівень фахівців з надання публічних послуг – представників громад Дніпропетровської області.

Структура навчання містить такі модулі:

- Управління місцевим самоврядуванням: концепції, моделі і практика в Україні;

- Управління людськими ресурсами;

- Управління місцевим економічним розвитком;

- Публічні послуги – масштаб та наслідки до лідерів;

- Територіальне управління;

- Бюджети та управління фінансовими ресурсами;

- Соціальні комунікації та зовнішні партнерства;

- Управління проєктами;

- Лідерство.

Навчання триватиме по листопад 2021 року та становить 190 академічних годин. По завершенні слухачі отримають сертифікат про підвищення кваліфікації від університету та сертифікат державного зразка про завершення програми післядипломного навчання від Краківського економічного університету (UEK).

Для отримання більш детальної інформації щодо навчання та умов участі у програмі звертатися до координатора проєкту від університету Людмили Мудриєвської (e-mail: delfiny66@gmail.com).

Презентація програми

Навчально-методичний центр
післядипломної освіти та підвищення кваліфікації


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram