Версія для друку

Два факультети ДНУ увійшли до рейтингу Forbes України

Два факультети Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара увійшли до топ-100 факультетів України за версією Forbes. Це механіко-математичний факультет, який очолює кандидат фізико-математичних наук, професор Олександр Хамініч, та юридичний факультет, очолюваний докторкою юридичних наук, професоркою Ольгою Соколенко.

Юридичний факультет ДНУ посів 10-у сходинку у топ-10 факультетів права, механіко-математичний – 10-у сходинку у топ-10 факультетів точних наук. Зазначимо, що з дніпровських ЗВО всього три факультети потрапили до цього впливового рейтингу.


Загалом, до списку Forbes увійшли по 10 факультетів ЗВО України у кожному з 10 найпопулярніших напрямів: факультети права, соціальних наук, гуманітарних наук, факультети економіки, точних наук, природничих наук, факультетів медицини, менеджменту, промисловості. При укладанні рейтингу враховувалися середні вступні бали на бюджет і контракт, інтенсивність наукової роботи, стан інфраструктури, оцінка десятків профільних експертів.

У видання Forbes цей контент платний, але переглянути його можна на сайті Informator.ua.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram