Версія для друку

Факультет прикладної математики запрошує на пробне ЗНО

Шановні абітурієнти!

Факультет прикладної математики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара запрошує учнів 10-11 класів взяти участь у безкоштовному тестуванні з математики у форматі ЗНО.

Безкоштовне тестування, завдання якого максимально схожі з завданнями ЗНО-2021, дозволить визначити рівень Вашої підготовки з математики.

Тестування відбудеться на факультеті прикладної математики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара у суботу 24 квітня 2021 року о 9:30.

У зв’язку із карантинними обмеженнями захід проводитиметься у дистанційному режимі. Початок роботи над варіантом о 10:00, час його виконання – 210 хвилин. Наполегливо рекомендуємо зайти на сторінку за півгодини до початку тестування, о 9:30, щоб ознайомитися з інструкціями до виконнання завдань.

Для участі у тестуванні Вам необхідно зайти на сайт: http://fpm.dnu.dp.ua о 09:30 та перейти за посиланням, яке буде розміщено у вигляді кнопки на головній сторінці сайту.

Ваша активна участь у заході надасть можливість:

– простежити динаміку покращення знань на різних варіантах;

– психологічно налаштуватися на проходження випробування;

– навчитися ефективно розподіляти час на виконання завдань;

– дізнатися правильні відповіді, які будуть розміщені на сайті факультету прикладної математики ДНУ: http://fpm.dnu.dp.ua на наступний день після заходу;

– подивитися детальний розбір завдань, проведений викладачем факультету, запис якого буде розміщений на сторінці факультету прикладної математики на каналі YouTube: https://youtube.com/channel/UCWhp90Z05WHnViZnj3P9qcg;

– електронною поштою отримати результати перевірки власної роботи у форматах ДПА і ЗНО.

Тестування є безкоштовним, його основна мета допомогти Вам у підготовці до складання ЗНО з математики, ознайомитися зі спеціальностями факультету та визначитися з майбутньою професією.

Контактна особа – Кузенков Олександр Олександрович
+380 56 766 49 51


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram