Версія для друку

Міська влада відкрита до діалогу

Виконувачка обов’язків ректора Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Ольга Соколенко провела робочу зустріч з міським головою Дніпра Борисом Філатовим. Під час зустрічі Борис Альбертович і Ольга Леонідівна обговорили, яку допомогу зможе надати місто нашому університету. «Попри те, що заклади вищої освіти нам не підпорядковані, міська влада відкрита до діалогу і завжди готова підставити плече одному з найстаріших університетів Дніпра. Нас об’єднує спільна мета – робити свою справу на благо територіальної громади», – наголосив Борис Філатов.

Як багаторічна очільниця юридичного факультету, Ольга Соколенко розповіла Борису Філатову про сучасні напрями діяльності факультету, на якому він навчався, паралельно із навчанням на історичному факультеті. Загалом 20 років викладацької і наукової роботи присвятив ДНУ батько міського голови, професор Альберт Борисович Філатов.

Професорка Ольга Соколенко акцентувала, що одним із основних проблемних питань, яке турбує усі ЗВО Дніпра перед стартом абітурієнтської кампанії, є чергове підвищення індикативної собівартості навчання.

Міський голова пообіцяв особисто взяти участь у наступній Раді ректорів ЗВО Дніпра та запропонував разом піднімати це питання на державному рівні.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram