Версія для друку

Про ДНУ – директорам шкіл

Група фахівців Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара взяла участь у Google-нараді з питань вступної кампанії 2021 року.

Одним з головних завдань ДНУ, як і будь-якого закладу вищої освіти, є організація вступної кампанії. І одним з ефективних та дієвих кроків при цьому є інформування вчителів закладів середньої освіти про освітні програми університету та особливості правил прийому.

Зустріч організувала завідувачка кафедри управління інформаційно-освітніми проєктами Дніпровської академії неперервної освіти Оксана Бутурліна. До обговорення долучилися проректор з наукової роботи ДНУ Сергій Оковитий, відповідальний секретар приймальної комісії Михайло Дергачов та голови предметно-методичних комісій Всеукраїнської олімпіади Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти – Валерій Турчин, Лариса Борщевич, Любов Зеленська, Тетяна Легостаєва.

У ДНУ ця Олімпіада проводиться з 2017 року. Її призери отримують до 20 балів до сертифікату ЗНО з відповідного навчального предмету: математики, фізики, хімії, біології, географії.

Представники ДНУ ознайомили керівний склад 31-го провідного закладу середньої освіти області із характером завдань Олімпіади та провели консультації щодо порядку надання додаткових балів. Крім того, була презентована інформація про освітні програми університету.

Сподіваємося, що ця зустріч стане передвісником подальшої інтенсивної взаємодії нашого університету з Дніпровською академією неперервної освіти та закладами середньої освіти області.

Науково-дослідна частина


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram