Версія для друку

Турнір з волейболу на Кубок ректора

Викладачі святкують перемогу

Із ректорської подачі м'яча почалася у Дніпропетровському національному університеті фінальна гра з волейболу між командами студентів і викладачів. Щорічний турнір з волейболу на Кубок ректора вже став традиційним, і цього разу право вийти в фінал серед факультетських збірних виборола команда фізико-технічного факультету. Міжфакультетська спартакіада з волейболу, де за звання найкращої змагалися 17 команд, проходила у листопаді минулого року.



Ці змагання проводилися в ДНУ вже вчетверте. А переможцями цього року з рахунком 2:1 стала збірна викладачів, яка, до речі, вже втретє виграє у студентів Кубок. До її складу увійшли член-кореспондент НАНУ, професор В.П.Моторний з механіко-математичного факультету, кандидат біологічних наук Б.О. Барановський з біологічного факультету, викладачі кафедри фізвиховання та спорту. Зазначимо, що крім наукових ступіней члени команди викладачів мають і спортивні розряди. Наприклад, Віталій Павлович Моторний - майстер спорту з баскетболу. Минулого року студентам з фізичного факультету все ж вдалося перемогти збірну викладачів, але, після цьогорічних змагань, Кубок ректора повернувся до ветеранів волейболу.



Далі змагалися дві жіночі волейбольні команди: команда Дніпропетровського національного університету та команда Дніпропетровського хіміко-технологічного університету. Перемогу з рахунком 2:1 одержали дівчата з ДХТУ.

Глядачі активно вболівали за гравців "Волейбол-шоу - 2006", а спортивні жіночі команди підтримки прикрасили його своїми яскравими виступами. Всім учасникам турніру були подаровані квіти та солодощі, а жіночі команди отримали нову спортивну форму.



Ректор ДНУ, доктор фізико-математичних наук і майстер спорту з волейболу Микола Вікторович Поляков у інтерв'ю журналістам відзначив, що головна мета організаторів змагання - зробити студентське життя насиченим цікавими подіями і незабутніми враженнями. "Я і досі згадую свої найкращі ігри, коли чую дзвінкі удари м'яча, й із задоволенням приєднався би до однієї з команд. Я не буду вболівати ні за викладачів, ні за студентів, а буду вболівати за чесну спортивну боротьбу та за красиву гру. Тож, побажаємо успіху сильнішим".

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram