Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №2 газети «Дніпровський університет» за 26 лютого 2021 р.:

«Пісенно-поетичне слово Лесі Українки понад часом», «Поетичний вечір» – матеріали, присвячені 150-річному ювілею видатної української поетеси. В одному з них професорка-філологиня Наталія Голікова аналізує художній стиль та найвиразніші риси мовомислення мисткині. В іншому – йдеться про поетичний вечір за участю студентів і фахівців університету, де в центрі уваги були коло інтелектуального спілкування Лесі Українки, цікаві факти з її життя, декламування поезій.

«Для студентів з особливими потребами та безмежними можливостями». ДНУ та Центр медичної та соціально-педагогічної реабілітації Dnipro Sensory World уклали меморандум про взаємодію у сфері підтримки дітей і молоді, які потребують інклюзивної форми навчання. Метою цього соціально важливого проєкту є організація такого кластеру, де при взаємодії багатьох фахівців будуть створені найкращі умови для розвитку молоді з особливими освітніми потребами.

«Діджиталізація історії». Історики ДНУ презентували результати грантового проєкту «Безборонні жертви» та сайт Memory of Victims. Відтепер просвітницькі ініціативи науковців стали доступними широкому колу користувачів.

«Кохання. Детективна історія». До Дня усіх закоханих Палац студентів ДНУ запросив відвідувачів на незвичайну театрально-музичну екскурсію. Увазі глядачів були представлені музичні виступи, вистава, історії життя й кохання історичних постатей, які побували в Потьомкінському палаці.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску № 2 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram