Версія для друку

ОП Міжнародний туристичний бізнес акредитована за магістерським рівнем

12-14 листопада на кафедрі туристичного бізнесу та гостинності факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара працювала експертна комісія з акредитації освітньої програми Міжнародний туристичний бізнес спеціальності 242 Туризм за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Під час роботи комісії пройшли зустрічі з викладацьким складом кафедри, адміністрацією факультету та університету, студентською спільнотою та партнерами кафедри туристичного бізнесу та гостинності. Усі зустрічі пройшли в онлайн-режимі.

Гарант освітньої програми кандидатка економічних наук, доцентка Вікторія Редько розповіла про конкурентні переваги освітньої програми, які забезпечують упроваджені в навчальний процес інноваційні методи навчання. Крім того, формування практичних навичок і вмінь на базі сучасних теоретичних знань є першочерговим завданням відповідно до вимог роботодавців, які дозволять студентам уже з першого курсу відчувати переваги навчання на факультеті економіки ДНУ ім. О. Гончара та бути впевненими в майбутньому працевлаштуванні.

Рекомендації щодо акредитації освітньої програми були зазначені у висновках експертної групи й галузевої експертної ради. А 26 січня 2021 р. на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було одностайно прийнято остаточне рішення про акредитацію. Це рішення є результатом оцінки професійної й злагодженої роботи колективу кафедри, факультету, університету й усіх стейкхолдерів, задіяних у реалізації освітньої програми Міжнародний туристичний бізнес.

Вітаємо колектив кафедри туристичного бізнесу та гостинності факультету економіки з успішним проходженням акредитації освітньої програми Міжнародний туристичний бізнес спеціальності 242 Туризм за другим (магістерським) рівнем вищої освіти!

Доцентка кафедри туристичного
бізнесу та гостинності
Вікторія Редько,
доцентка кафедри міжнародної
економіки і світових фінансів
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram