Версія для друку

День університету онлайн

23 січня у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара пройшла перша в цьому році зустріч вступників із фахівцями приймальної комісії. Зі старшокласниками у форматі ZOOM спілкувалися перший проректор ДНУ Олег Дробахін та відповідальний секретар приймальної комісії Михайло Дергачов.

Усі, хто долучився до конференції, отримали ґрунтовні відповіді на запитання щодо вступу-2021. Перший проректор Олег Дробахін детально розповів про особливості навчання на різних факультетах, про сучасні спеціальності, які пропонує університет, та партнерів ДНУ, що пропонують працевлаштування нашим студентам. Зокрема, вступники дізналися про можливості отримання всебічної освітньої підготовки в університеті завдяки вибірковим дисциплінам. Також Олег Олегович звернув увагу старшокласників на нові перспективні освітні програми, які з’явилися в університеті цього року. Це «Історична україністика», «Прикладна історія», «Інжиніринг механотронних і робототехнічних систем», «Екоаналітика та техногенна безпека», «Ракетні двигуни».

Відповідальний секретар приймальної комісії Михайло Дергачов повідомив про терміни вступної кампанії, оформлення електронних кабінетів вступників, подання документів дистанційно та особисто, про умови вступу для представників пільгових категорій тощо.

Якщо ви не встигли підключитися до відеоконференції, можете переглянути її в записі на офіційних акаунтах в Instagram та Facebook, а також на нашому Youtube–каналі.

Більш детально про всі 14 факультетів класичного університету, змістовно оновлені освітні програми та можливості працевлаштування вступники можуть дізнатися під час онлайн-знайомств із факультетами. Графік онлайн-знайомств із факультетами.

Слідкуйте за інформацією на нашому сайті!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram