Версія для друку

Вітаємо з Новим 2021 роком!

Дорогі друзі!

Незабаром усі ми перетнемо межу 2021 року. А це означає, що 2020 залишиться в минулому. Рік, що завершується, став часом всепланетарних випробувань. Змінилося буквально все: соціальні і міжнародні контакти, економіка, навчання та освіта... У царині освіти, до якої належимо усі ми, також відбулися потужні зміни. Ми перейшли на дистанційне навчання, у швидкісному темпі освоюємо нові способи комунікації і понад усе прагнемо, щоб, незважаючи на виклики часу, рівень нашого університету не лише залишався стабільно високим, але й зростав. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара стоїть на порозі великих змін – адміністративних, організаційних, науково-навчальних.

2021 рік має стати стартовим роком для оновлення і демократизації усіх сфер університетського життя, виходу на найсучасніший рівень в освітніх технологіях, наукових прагненнях і здобутках. Він вимагатиме від кожного з нас великої наполегливості, креативності, терпіння, працелюбства і безмежної віри у власні сили. Кожне зусилля, кожне досягнення – науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти – це крок до зміцнення авторитету Alma mater, підвищення рейтингу університету в Україні та за її межами. Так, щоб кожен з гордістю міг сказати: «Я – частина цього універсуму!»

Разом із тим, новорічні свята – це час, який повертає кожного з нас до дитячої віри в диво, у те, що найкращі новорічні побажання обов’язково збудуться, а рік, що надходить, буде добрим і щедрим.

Нехай 2021 рік стане роком можливостей, оптимізму, натхнення до звершень, успіхів у навчанні та науковому поступі. Нехай кожен відчує повноту буття, здоров’я і щастя!

Із Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою
в.о. ректора
Олег Дробахін


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram