Версія для друку

ДНУ – учасник проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти»

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара бере участь у проєкті «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic Integrity and Quality Initiative – Academic IQ) Організації «Американські Ради з міжнародної освіти».

Проєкт упроваджується за підтримки Посольства США в Україні, Міністерства освіти та науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. На меті – об’єднання професійної спільноти освітян середньої та вищої освіти для обміну досвідом і співпраці задля підтримки академічної доброчесності та якості освіти. Результатом діяльності проєкту Academic IQ, співпраці українських та міжнародних експертів стане розвиток освітянського середовища задля відповідального запровадження норм академічної доброчесності та посилення спроможностей освітньої системи України.

У межах запланованих заходів передбачено проведення студентських та викладацьких опитувань. Опитування – анонімні, система не збирає ані імен-прізвищ, ані електронних адрес тих, хто заповнює опитування. Одна особа може пройти опитування лише раз, адже система ідентифікує заповнення форми респондентом.

Запрошуємо студентів і викладачів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара долучитися до опитування проєкту.

Посилання на студентське опитування:

https://www.research.net/r/OlesHoncharDniproNationalS

Посилання на викладацьке опитування:

https://www.research.net/r/OlesHoncharDniproNationalF

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram