Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №10 газети «Дніпровський університет» за 30 листопада 2020 р.:

«Легендарний ректор». Відтепер фасад п’ятого корпусу ДНУ прикрашатиме меморіальна композиція на пошану багаторічного ректора університету Володимира Моссаковського. Про значення постаті Володимира Івановича говорили учасники урочистого відкриття пам’ятного знаку.

«Перша дистанційна конференція Дніпровського консорціуму університетів» пройшла на базі ДНУ. Під час першого форуму з тематики науково-освітніх об’єднань університетів його учасники опрацьовували спільні пропозиції щодо стратегії розвитку освітньої діяльності та наукових досліджень.

«Команда історичного факультету перемогла в міжнародному хакатоні». Дніпровські історики запропонували створити історико-просвітницьку платформу «Безборонні жертви нацизму: знищення психічнохворих на окупованій Дніпропетровщині». Від організаторів команда отримала фінансову підтримку на реалізацію проєкту.

«NASA Space Apps Dnipro об’єднав фанатів космосу». У локальному етапі найбільшого міжнародного космічного хакатону, що відбувся на базі ДНУ, взяло участь чотири студентські команди університету. Серед менторів, які давали поради учасникам, були викладачі ДНУ.

«Містична екскурсія». З нагоди популярного свята Палац студентів ДНУ влаштував тематичну екскурсію Потьомкінським палацом. На гостей чекала різноманітна програма: від знайомства з історією будівлі до балу вампірів.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску №10 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram