Версія для друку

Маркетологи ДНУ – бронзові призери 15-го Українського студентського фестивалю реклами

Студенти-маркетологи Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара під керівництвом професора кафедри маркетингу та міжнародного менеджменту факультету економіки Тетяни Решетілової у запеклій боротьбі з представниками провідних ЗВО Києва, Дніпра, Одеси, Харкова, Чернігова, Чернівців, Рівного, Вінниці, Черкас здобули третє місце у номінації «Друкована реклама».

15-й Український студентський фестиваль реклами (УСФР) – головна подія року для студентів, що опановують рекламні технології сучасного рівня. Програма ювілейного фестивалю складалася із двох тематичних номінацій «Виходь на світло – декларуй працю!» та «Найкраще відео про безпеку і здоров’я на роботі» від офіційного партнера Проєкту Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні». Додатково учасники змагалися у семи технологічних номінацій: «Відеореклама», «Зовнішня реклама», «Друкована реклама», «Айдентика (фірмовий стиль)», «Інтернет-реклама», «Реклама, створена школярами» та «Молоді рекламісти-випускники вишів»

Важливою складовою фестивалю також стала насичена програма майстер-класів, які для молоді провели гуру вітчизняної реклами. Для наших студентів це було унікальною можливістю безпосередньо поспілкуватися та навчатися у професіоналів рекламної галузі України. Навіть у заключний день, 19 листопада 2020 року, студенти ДНУ плідно працювали на шести творчих майстер-класах. Загальною ідеєю звернення тренерів до учасників тоді стала: «Не бійтеся створювати щось цікаве, незвичне. Завжди пробуйте та не зупиняйтеся! Зрештою, ваші помилки приведуть до перемоги!».

Тож за результатами творчого конкурсу студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – Маргарита Сирота, Анастасія Мовчан, Юлія Щавелева, Дарина Чудіна, Анастасія Умовіст та Єгор Мандрик – із роботою «Працюй безпечно» здобули почесне третє місце в номінації «Друкована реклама». Отримана нагорода стала першою у портфоліо наших студентів для отримання гідної роботи у конкурентній боротьбі на ринку праці.

Наших переможців привітав проректор з наукової роботи ДНУ, професор Сергій Оковитий. Усього в процедурі нагородження в режимі онлайн взяли участь понад 100 представників вищих закладів освіти з усіх регіонів України. Наше місто представляли три університети.

Зокрема, переможці фестивалю заслухали вітання від організаторів фестивалю – директора Всеукраїнської рекламної коаліції, генерального продюсера Київського міжнародного фестивалю реклами Максима Лазебника, голови Спілки рекламістів України Євгена Ромата й директора Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка Володимира Різуна. Також із вітальними словами до студентства звернулися представники Проєкту Європейського Союзу та Міжнародної організації праці – менеджер Проєкту Міжнародної організації праці ООН Антоніу Сантуш та національний координатор Міжнародної організації праці ООН в Україні Софія Литвин.

Професор кафедри маркетингу та
міжнародного менеджменту
Тетяна Решетілова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram