Версія для друку

У ДНУ встановлено режим дистанційного навчання

Наказ №119-г від 17.11.2020 р. про скасування режиму змішаного навчання

Із метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара від 17 листопада 2020 року (до особливого розпорядження) скасовується режим змішаного навчання для здобувачів очної форми навчання. Всі навчальні заняття проводитимуться виключно в дистанційній формі.

Наказ №125-г від 20.11.2020 р. про протиепідемічні заходи в університеті

Наказ №127-г від 23.11.2020 р. про звільнення здобувачів вищої освіти від сплати штрафних санкцій за прострочення оплати освітніх послуг на період карантинних обмежень

Наказ №101-г від 02.10.2020 р. про встановлення режиму змішаного навчання

Службове розпорядження №87 від 02.10.2020 для раціональної організації діяльності університету в період дії режиму змішаного навчання

В.о. ректора ДНУ Олег Дробахін прокоментував ситуацію щодо введення в університеті змішаної форми навчання: «З 5 жовтня університет переходить на змішану форму навчання. Лабораторні заняття, які мають проводитися на спеціальному обладнанні з використанням матеріалів і речовин, виконуватимуться згідно з відповідними графіками. Навчання, яке може здійснюватися без втрат якості освіти – лекції, практичні заняття, семінари, консультації тощо, відбуватиметься в дистанційному режимі.

На перші числа жовтня в ДНУ підтверджено 16 випадків COVID-19 у студентів, з них двоє – студенти коледжів при ДНУ. На 14 факультетів 14 хворих - небагато, проте збереження здоров’я наших студентів і викладачів є важливим завданням. У нашому місті спостерігається зростання захворюваності на COVID-19, Дніпро віднесено до «помаранчевого» рівня карантину. Вважаємо, що наше рішення є своєчасним кроком для збереження здоров’я студентів та співробітників. Крім того, на обласній раді ректорів ми обговорили консолідовані дії в цій ситуації. ДНУЗТ теж переходить до такої системи навчання, сьогодні кожен виш має певні межі автономії.

Стосовно проживання в гуртожитках, то ми не маємо права їх зачиняти. Студенти на власний розсуд можуть тимчасово мешкати вдома, а можуть лишитися».

Шановні студенти!

Із 5 жовтня 2020 року університет перейшов на змішаний режим навчання.

Усі навчальні заняття, які можуть бути проведені дистанційно, мають відбуватися відповідно до затверджених розкладів.

У випадку виникнення проблемних питань із проведення навчальних занять пропонуємо вам скористатися формою, наведеною нижче!

Ви можете заповнити форму анонімно.

Звертаємось до вас із проханням надавати виключно правдиву та об’єктивну інформацію!

Ваша думка дуже важлива для нас!

Зробимо університет кращим!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Mpp1OuGezkCo8EoM0ZWdzGLTKTKdJt9IiQNqslE6-bpUMzlGVURGRlRaV0VXUDBTSUhYTk1aNlJDSC4u

До уваги мешканців гуртожитків студентського містечка ДНУ

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram