Версія для друку

Викладач ДНУ отримав Подяку Національного олімпійського комітету

Асистента кафедри фізичного виховання та спорту Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, провідного тренера штатної команди національної збірної команди України з академічного веслування Ігоря Могильного нагородили Подякою Національного олімпійського комітету України за внесок у розвиток та популяризацію олімпійського руху.

Ігор Миколайович – майстер спорту України міжнародного класу, учасник ХХV Олімпійських ігор 1992 року в Барселоні та ХХVІ Олімпійських ігор 1996 року в Атланті, призер міжнародних змагань, переможець всесвітньої Універсіади 1993 року.

Сьогодні він очолює веслувальний клуб «Дніпро», який спільно з Дніпропетровською обласною Федерацією академічного веслування є співзасновником щорічних всеукраїнських змагань «Кадетська ліга», «Золоте весло». Такі спортивні турніри популяризують академічне веслування серед дітей, а також залучають регіони, які раніше не проводили всеукраїнських змагань (Черкаси, Кам’янське, Новомосковськ, Харків). З 2019 року Ігор Могильний провідний тренер штатної команди національної збірної команди України з академічного веслування Міністерства молоді та спорту України, особистий тренер переможця чемпіонатів України, учасника чемпіонату Європи серед юніорів та призера міжнародних змагань.

Зазначимо, що цього року веслувальний клуб «Дніпро» планує провести перші всеукраїнські змагання з прибережного веслування, яке введене до програм ІV Юнацьких Олімпійських та Олімпійських ігор.

Ігор Миколайович – справжній фахівець своєї справи, здібний педагог-вихователь, його професійна діяльність сприяє розвитку та популяризації академічного веслування в Україні.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram