Версія для друку

Startup Ecosystem Dnipro запускає для студентів факультету економіки мобільний додаток StudGuide

Факультет економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара спільно зі школою стартапів Startup Ecosystem Dnipro завершили пілотний проект із забезпечення студентів оперативною інформацією щодо навчання на факультеті економіки. Результатом взаємодії адміністрації факультету та групи розробників став мобільний додаток StudGuide на Android-платформі, який допомагає абітурієнтам та студентам отримати інформацію про університет та навчальний процес на факультеті економіки.

У мобільному додатку є розклад занять для студентів факультету, інформація про розташування корпусів та гуртожитків університету з контактними даними, інформація про викладачів, які викладають на факультеті на різних кафедрах з активним пошуком, відповіді на часті запитання студентства. Також мобільний додаток має змогу зберігати та передавати на вимогу користувача власні документи в електронному вигляді, розміщена інформація про розробників.

У подальшій роботі над додатком група розробників реалізує для студентів пошук оптимальних маршрутів із пункту «А» до пункту «Б», включаючи міжміське сполучення з розрахунком вартості проїзду, буде реалізовано онлайн-спілкування за ланцюжком деканат-студентська рада-старостат-староста-академічна група і, на останок, що полюбляють студенти найбільше – знижки для студентів, які користуються цим мобільним додатком, у роздрібних мережах Дніпра.

До команди розробників Startup Ecosystem Dnipro увійшли: студентка другого курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Даяна Стародуб, студент спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Ілля Шестаков, Ольга Пащенко – кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світових фінансів, Владислав Яковенко – кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами, керівник школи стартапів Startup Ecosystem Dnipro.

Пропонуємо долучитися до користування цим додатком за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=university.studguide.studguide.

Команда розробників StudGuide


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram