Версія для друку

Студенти ФСЗМК вчили школярів бути журналістами

10 вересня знімальна група 11 телеканалу, а саме журналіст Єгор Ромахло – студент-магістр факультету систем і засобів масової інформації ДНУ та оператор Олег Ординський відвідали факультет, щоб підготувати матеріал для ефіру ранкової програми «Чи є життя зранку?»

У рубриці «Ким стати?» глядачі побачили, як учень СЗШ №45 Микита Антонік отримав можливість на день стати студентом ФСЗМК Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара й узяти інтерв'ю у декана Володимира Демченка та студента-іноземця з Марокко Ухміди Салахеддіна, а також познайомитися з історією факультету і відвідати деякі лекції.

Усі, хто прагне зв’язати власне життя зі сферою масових комунікацій, проте не насмілюється чи досі сумнівається, облиште сумніви! Для початку спробуйте на один день відчути себе студентом одного з найпрестижніших факультетів нашого міста! Адже факультет систем і засобів масової інформації ДНУ пропонує абітурієнтам відвідати заняття, оцінити технічний потенціал лабораторій, вдихнути повітря, пронизане творчим духом. Саме так Ви зрозумієте, що до розкриття Вашого інтелектуально-креативного потенціалу у нашому дружному студентсько-викладацькому колективі зовсім недалеко! Завітайте до нас та зробіть крок у цікаве забезпечене майбутнє із престижним фахом журналіста, рекламіста, редактора-видавця! Чекаємо Вас на ФСЗМК із 13 по 15 вересня 2020 року о 9:30. Реєстрація за формою: https://forms.gle/v3r39GksRZJjVAiVAє

А для тих, хто цього року закінчив школу та ще не визначився з професією, нагадуємо, що документи на навчання за контрактом на всі освітні програми ФСЗМК ДНУ прийматимуться до кінця вересня. Скористайтесь цим шансом!

Факультет систем і засобів масової інформації


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram