Версія для друку

Вітання ректора М.В.Полякова з Днем знань

Шановні студенти, викладачі і співробітники Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара! Щиро вітаю вас з Днем знань!

Кожен з нас, готуючись до початку нового навчального року, ставить перед собою високі цілі, прагне фахової досконалості, планує наукові дослідження. Щороку ми з радістю приймаємо до дружної університетської родини молоде поповнення – першокурсників, які привносять в наше життя нові традиції, свіжість сприйняття, потужну енергетику молодості. Упевнений, що високий професіоналізм наших викладачів, помножений на студентську віру у власні сили, стане запорукою ще одного гідного, 103-го, року в історії Альма матер.

Ми починаємо цей непростий рік в умовах пандемії. Перед усіма університетами світу стоїть непросте завдання: зберегти основні засади традиційної класичної освіти, вільний дух академічного середовища і не зашкодити здоров’ю студентів і науковців, запобігти розповсюдженню вірусу. З огляду на це, ми впровадили певний ряд обмежень, рекомендованих ВООЗ. Але упевнений, що наш колектив із гідністю пройде й це випробування, яке стане додатковим стимулом для впровадження нових засобів комунікації та сучасних освітніх форматів.

Велика і дружна університетська громада свідома того, що злагодженою, сумлінною і творчою працею в складний час ми зміцнюємо інтелектуальний потенціал нашої України, робимо внесок у всебічну розбудову країни і сприяємо поступу суспільства.

Бажаю всім нам миру на рідній землі, успішного навчання і натхненної праці, міцного здоров’я та родинного затишку!

З повагою ректор, член-кореспондент НАНУ М. В. Поляков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram