Версія для друку

Срібло Європи з рогейну – у студентки ДНУ

У латвійському місті Тукумс в з 21 по 23 серпня проходив чемпіонат Європи зі спортивного орієнтування на дистанціях рогейну. Студентка біолого-екологічного факультету Анна Гуделайтіс разом зі своїм напарником з міста Черкаси виборола срібну медаль серед молоді віком до 23 років.

Майстер спорту, член збірної команди України Анна Гуделайтіс та її напарник у цьому командному виді змагань, у якому за добу потрібно знайти в лісі якомога більше контрольних пунктів, подолали понад 100 кілометрів. Загалом у змаганнях взяли участь понад 600 спортсменів із 14 країн.

Це вже другий вдалий виступ нашої студентки на європейському рівні. Два роки тому вона також була срібною призеркою чемпіонату Європи, який проходив в Україні.

Такий високий результат у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара став можливим завдяки сприятливим умовам, створеним для підготовки студентів-спортсменів до виступів на змаганнях різного рівня та входженню до складу збірної команди України.

Зазначимо, що наші студенти неодноразово були чемпіонами та призерами чемпіонатів і першостей України та міжнародних змагань з цього виду спорту. До складу збірної ДНУ зі спортивного орієнтування входять майстри спорту, кандидати у майстри спорту та першорозрядники. Їхньою підготовкою керує тренер вищої категорії Валерій Заєрко.

Завідувач кафедри фізичного виховання та спорту
Олексій Горпинич


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram