Версія для друку

ДНУ у рейтингу популярності ЗВО серед вступників

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара посів 14-ту сходинку в рейтингу ТОП-100 найпопулярніших ЗВО серед вступників. Про це повідомляє сайт Освіта.ua.

За даними Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», протягом вступної кампанії-2020 до закладів вищої та фахової передвищої освіти вступники подали понад 1 млн 568 тисяч заяв.

Першими у рейтинговому списку за кількістю заяв від абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Київський національний університет імені Тараса Шевченка (43 126 заяв), Львівський національний університет імені Івана Франка (38 606 заяв), Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського (37 769 заяв). Зазначимо, що у списку враховані всі заяви від вступників на навчання для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та магістра на базі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання.

Лідер серед дніпровських ЗВО – Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара з кількістю заяв 13 843. Наступні – Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» з 20-м місцем у загальному рейтингу і 9958 заяв та Університет митної справи і фінансів з 22-м місцем і 9279 заяв.

Повністю з рейтингом можна ознайомитися тут.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram