Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №6 газети «Дніпровський університет» за 30 червня 2020 р.:

«Україна-Китай: телемости співпраці». Представники ДНУ долучилися до проведення ініційованих Дніпропетровською обласною держадміністрацією двох телемостів: між керівництвом області та КНР, а також між медиками з обох країн.

«Вступна кампанія у форматі онлайн». Матеріал про новітні онлайн-формати спілкування з абітурієнтами під час карантину: загальноуніверситетська зустріч «Вечір з ДНУ» на платформі ZOOM, «Дні відкритих дверей ФСЗМК» у мережі Instagram, «Дні відкритих дверей ММФ» на Youtube-каналі тощо.

«Інноваційний менеджмент для ДНУ». Інноваційні ідеї чотирикурсників спеціальності «Менеджмент»з з розробки перспективних комерційних об’єктів та нових джерел доходів для рідного університету: масштабні сімейні заходи – тематичні «Дні науки» на факультетах ДНУ, модернізований парковий ландшафт – проекти мотузкового парку (Gagarin Park) та студентського кафетерію (Gagarin Kava).

«100 років історії». Про вихід довгоочікуваного науково-довідкового видання «Історичний факультет Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара (1918-2018)». У ньому вперше найбільш повно розкриваються основні віхи історичного факультету ДНУ та новітній період його діяльності; описані кафедри, центри, лабораторії; представлені генерації співробітників, студентів та випускників тощо.

«Пандемія, на яку не звертають увагу». У розвідці студентки ФСЗМК Анни Кравчук про шкоду невнормованого сну та її власний експеримент із раннього підйому.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску №6 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram