Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №5 газети «Дніпровський університет» за 29 травня 2020 р.:

«Пам'ять серця». Матеріал до 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні присвячений питанням історичної пам'яті, джерелам патріотичного виховання нинішніх поколінь, звитяжній історії участі у війні університету, а також різним формам вшанування пам’яті про ті події в ДНУ.

«ДНУ – лідер: 11 фахових видань увійшли до категорій «А» і «Б». Згідно з нещодавнім рішенням Атестаційної колегії МОНУ, 11 періодичних видань ДНУ включені до категорій «А» і «Б» Переліку фахових видань України. Серед закладів вищої освіти нашої країни ДНУ за цим показником поділяє 1-2 сходинки з Київським національним університетом ім. Т. Шевченка.

«Університет на дистанційному навчанні: досвід ФСЗМК». Фахівці факультету систем і засобів масової комунікації розповідають про досвід використання платформи Office 365, що дозволяє створювати креативні рішення в навчальному процесі, можливості поєднувати під час занять відеоматеріали, аудіо- та фотомонтаж та про освоєння інших інноваційних технологій.

«Біологічне 3D-моделювання». Студентка біолого-екологічного факультету Анна Леонова під час карантину опанувала друк 3D-моделей. Наразі вже готові цікаві біологічні експонати: зуб акули, клітини рослини, тварини, бактерії.

«Карантин: психологія людини в масці». Університетські психологи діляться спостереженнями про те, як масковий дрес-код змінив взаємовідносини між колегами та людьми в цілому.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску № 5 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram