Версія для друку

55-й день карантину на факультеті економіки

Карантин спонукає шукати нові способи взаємодії викладачів та студентів. Щоб провести дозвілля під час карантину корисно і цікаво, рекомендуємо долучатися до різних онлайн-активностей. Так, на факультеті економіки студенти разом з викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування організували «капусник» «55-й день карантину» на онлайн-платформі Zoom.

Після віртуальної прогулянки аудиторіями корпусу факультету економіки розпочалася жвава розмова про те, що заняття відбуваються за розкладом, але після навчання залишається ще багато вільного часу. Цей час можна використати на розвиток нових професійних навичок, самоосвіту, знайти нове хобі або зайнятися тим, на що раніше постійно не вистачало часу.

Чим займаються на дозвіллі майбутні фахівці з фінансів, банківської справи та страхування та їхні викладачі? Саме таке запитання ставила ведуча зустрічі, студентка групи ЕФ-17-1 Марина Царапкіна.

Наприклад, студентка групи ЕФ-18у-1 Влада Борисенко почала займатися дизайном для початківців та показала, які картини вона малює. Олександр Коротя, студент 3-го курсу, співає пісні, записує їх та викладає в інтернет-просторі для своїх шанувальників. Він провів конкурс «Вгадай пісню», грав мелодії декількох музичних творів. Учасники весело наспівували та називали виконавців і назви цих пісень. Студентка 2-го курсу Влада Олексієнко відкрила для себе мистецтво в'язання м’яких іграшок гачком і захопилася цим під час карантину.

Домашні улюбленці відіграють зараз особливу роль, вони не дають нудьгувати своїм господарям. Пухнасті, хвостаті, грайливі та кумедні коти, песики, гризуни і навіть ящірки допомагають подолати стрес та напругу довгих днів вимушеної ізоляції.

Разом викладачі і студенти переглянули відеозаписи виступів під час святкових подій на факультеті у Палаці студентів ДНУ та сумували за його великою сценою.

Технічний супровід забезпечували студенти групи ЕФ-17-1 Поліна Максимчук та Андрій Добровольський.

Багато чудових емоцій та позитиву отримали учасники заходу від спілкування. З чудовим настроєм та новими ідеями всі «розійшлися по своїх домівках».

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram