Версія для друку

Прямі ефіри з представниками IT-компаній в Instagram на факультеті прикладної математики

Під час карантину рада студентів факультету прикладної математики запропонувала цікаву ініціативу, завдяки якій студенти факультету та всі бажаючі можуть дізнатися з перших вуст про історії успіху, про те, як маленький задум переростає у втілення своєї мрії.

У віртуальному просторі на каналі факультету прикладної математики в Instagram проходитимуть прямі ефіри з представниками відомих IT-компаній. Ведучою та організатором прямих ефірів стала студентка четвертого курсу спеціальності «Системний аналіз» Тетяна Доманська.

Гостями студії стають не тільки програмісти, але й управлінці. Це СЕО компаній, sales-менеджери, PM та HR-фахівці, маркетологи, дизайнери. Вони діляться власним досвідом, успішними кейсами компаній, розповідають про нові можливості ринку. Такий контент дуже цікавий та практичний!

Під час зустрічей, що вже відбулися, студенти факультету дізналися про те, «З чого починається стартап?», «Чи потрібен професійний бариста для співробітників компанії?», «З ким легко, а з ким складно укласти договір. Як на це впливає менталітет народів?», «Цікаві продукти, розроблені в компанії Lanars». Про все це та інші цікаві моменти розповіла в інтерв'ю співзасновниця та менеджер з продажу IT-компанії Lanars Майя Стюпан.

Про важливі в IT-бізнесі поняття «аутсорс» та «аутстафф» доступно для початківців розповів у своєму інтерв'ю Senior Web UI розробник з компанії SoftServe Ігор Павленко. Також він поділився власними міркуваннями, як легко сьогодні «увійти в ІТ» та що для цього потрібно, які мови програмування вважаються нескладними для програмістів-початківців.

Ефіри можна переглянути в Instagram факультету прикладної математики, в IGTV за посиланням https://www.instagram.com/primat.fpm/channel/

Усі бажаючі можуть приєднатися до онлайн-трансляції, поставити запитання, взяти участь у конкурсах та розіграшах подарунків від компаній.

Найближчі зустрічі відбудуться:

05 травня о 18:00 – Вадим Панкін, Luxoft, Program manager;

07 травня о 19:00 – Анна Руссу, Yalantis, recruiter;

12 травня о 18:00 – Сергій Братусь, Aprioirt, Development leader.

Дізнавайся більше про можливості IT-сфери!

Ми впевнені, що ніщо не зможе замінити реальне спілкування. Але коли можливості комунікувати наживо обмежені, онлайн-спілкування стає невід’ємною частиною нашого життя. Сподіваємося, що зустрічі з успішними людьми в онлайн-форматі стануть мотивуючим початком побудови власної кар’єрної траєкторії!

Завідувач кафедри комп’ютерних
технологій Наталія Гук,
голова ради студентів факультету прикладної
математики Дар’я Олійник


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram