Версія для друку

На Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із соціології представниця ДНУ отримала диплом ІІІ ступеня

Студентка спеціальності «Соціологія» факультету суспільних наук і міжнародних відносин ДНУ Дарія Раку стала фіналісткою Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціології, другий тур якого проходив на базі Запорізького національного університету.

З огляду на карантинні обмеження, захід проходив у дистанційному режимі: члени конкурсної комісії та студенти – учасники туру знаходилися у себе вдома і за допомогою онлайн-технологій мали змогу спостерігати за перебігом подій.

У фінальному змаганні взяли участь 9 студентів – із Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського національного університету імені Івана Франка, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Запорізького національного університету та Національного університету водного господарства і природокористування.

Представниця нашого університету Дарія Раку запропонувала на конкурс наукову роботу з надзвичайно актуальної теми «Екологізація стилю життя в повсякденних практиках українців» (керівник – доцент кафедри соціології Наталія Комих). Питання, які ставили члени конкурсної комісії, стосувалися різних аспектів запропонованого рішення – від методологічних до практичних, впевнено відповідаючи на які Дарія надала вичерпні й точні відповіді.

За підсумками захисту наукової робити, Дарія Раку здобула диплом ІІІ ступеня. Вітаємо її з перемогою і бажаємо подальших професійних успіхів!

Віталій Кривошеїн,
завідувач кафедри соціології


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram