Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №4 газети «Дніпровський університет» за 29 квітня 2020 р.:

«Дистанційна освіта – відповідь на вимогу часу». Про досвід упровадження дистанційної організації навчально-виховного процесу розповідають фахівці факультету економіки.

«Онлайн-челендж на честь Олеся Гончара». Цього року студенти та викладачі-філологи, не маючи змоги через загальнодержавний карантин провести традиційні Гончарівські літературні читання, влаштували онлайн-челендж «Я до всіх почуваю любов…». У записаних відео студенти розповіли про цікаві факти з біографії митця та улюблені твори з його багатого доробку, процитували уривки з поезії Олеся Гончара тощо.

«ДНУ + Noosphere = 5 років інновацій». За п’ять років співпраці в Інжиніринговій школі Noosphere на базі ДНУ студенти розробили понад 40 інноваційних проектів. Серед найбільш значимих: «Студентська ракета», програмний комплекс ArtOS, мобільний додаток «Моя поліція», веб-додаток EOS News, Best device for FAI.

«Опитування здобувачів освіти – запорука сталого розвитку! У рамках реформування системи вищої освіти одним із найважливіших аспектів підвищення якості освіти є зворотний зв'язок між студентами, випускниками та університетом. Тому університет уже в цьому семестрі впроваджує регулярні опитування здобувачів стосовно якості освітньої діяльності.

«ДНУ отримав ліцензію для доступу до Coursera». Студенти, аспіранти та викладачі університету зможуть прослухати курси від провідних університетів світу. Такі можливості з’явилися завдяки наданню ДНУ кількох тисяч ліцензій для безкоштовного доступу до платформи Coursera for Campus.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску № 4 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram