Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №3 газети «Дніпровський університет» за 30 березня 2020 р.:

«Реформа вищої школи: непрості завдання, складні рішення». Під час візиту до ДНУ заступник міністра освіти і науки України Єгор Стадний зустрівся з членами вченої ради та роз’яснив законодавчі ініціативи МОНУ.

«Міжнародна школа з фізики високих енергій». У фокусі уваги учасників триденної Міжнародної школи «Франція-CERN-Україна» з фізики високих енергій та медичної фізики були експерименти на Великому гадронному колайдері. Переможці найкращих студентських проектів на цю тематику отримали у винагороду тижневу поїздку до Європейського центру ядерних досліджень. Серед них є представники ДНУ.

«8 березня у стилі “Оскар”». Організатори традиційного жіночого свята підготували для співробітниць університету приємні несподіванки, зокрема, супровід кожної справжніми кінематографічними зірками.

«Диплом ДНУ – ключ від усіх дверей». Іноземні студенти університету урочисто отримали дипломи про завершення навчання та останні настанови від викладачів.

«Свято радісне і щемливе». Урочиста церемонія вручення дипломів магістрам-філологам залишиться у їхніх спогадах незабутнім зворушливим дійством, елементами якого були концерт від студентів молодших курсів, вручення пам’ятних листівок з підписом декана, фільм про їхнє студентське життя тощо.

«Дніпровський національний університет оголошує конкурс на заміщення вакантних посад».

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску № 3 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram