Версія для друку

Міжнародний день рідної мови в ДНУ

Святкування Дня рідної мови стало вже традиційним і для нашого університету. Затишно і по-родинному відзначали цю подію на факультеті української й іноземної філології та мистецтвознавства Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Провідні фахівці Центру історії та розвитку української мови разом зі студентами груп УУ-17 та УП-17 підготували вікторину під назвою «ЛІНГВОІНСПЕКЦІЯ». Кожен охочий мав змогу перевірити свої знання з української мови, до заходу активно долучилися студенти та викладачі факультету. За правильні відповіді на питання учасники отримували у нагороду смачні цукерки, вітали одне одного зі святом.

Декан факультету, професор І.С. Попова; викладачі кафедри української мови та кафедри перекладу й лінгвістичної підготовки іноземців: професор О.В. Гурко, доценти Н.В. Левун, Я.І. Рибалка, Т.В. Шевченко; студенти групи УУ-18-1

Хай ніколи не зникає почуття любові, гордості за свою рідну мову, адже вона віддзеркалює душу народу, його історію. Плекаймо рідну мову. Зі святом!

Заступник директора Центру історії
та розвитку української мови
Тетяна Шевченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram