Версія для друку

На базі факультету прикладної математики відкрито освітній хаб під патронатом регіональної IT-компанії

На факультеті прикладної математики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відкрито оновлений освітній хаб, на базі якого студенти опановуватимуть дев’ять сучасних програм IT-підготовки.

Урочисте відкриття навчальної аудиторії відбулося 13 лютого. Його учасниками були першокурсники спеціальностей «Системний аналіз», «Інженерія програмного забезпечення», «Прикладна математика». Студенти зі значним інтересом прослухали інформацію про нові курси, цікавилися сучасними напрямами розвитку -індустрії в Україні та світі й отримали вичерпні відповіді на свої запитання від керівника відділу навчальних ініціатив компанії-стейкхолдера RubyGarage.

В оновленому освітньому хабі майбутні програмісти отримуватимуть найсучасніші знання за оновленою програмою frontend та backend розробки. Навчальні курси складено за методичної підтримки провідної регіональної IT-компанії RubyGarage.

Відповідно до укладеного договору про надання благодійної допомоги зусиллями факультету прикладної математики, компанії RubyGarage та адміністративно-господарчої частини ДНУ зроблений сучасний ремонт приміщення, встановлені металопластикові вікна, відремонтована стеля та підлога, встановлена нова дошка та мультимедійний проектор.

Навчання здійснюватиметься на базі наданих компанією RubyGarage методичних матеріалів. Започатковане проведення таких курсів: HTML, CSS, JavaScript, React.js, Node.js, SQL, GIT, мови програмування Ruby та фреймворку Ruby on Rails.

Олександр Кузенков,
заступник декана факультету з навчальної роботи,
фото: Rubygarage


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram