Версія для друку

Ліцеї ДНУ очолили рейтинг шкіл Дніпра

Два ліцеї Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара увійшли до трійки лідерів у зведеному рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів Дніпра за 2019 рік. Рейтинг шкіл України за результатами ЗНО 2019 року уклав інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua».

Загальноосвітні навчальні заклади оцінювалися за такими критеріями: середній бал зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів, кількість складених учнями тестів, а також відсоток складання/нескладання ЗНО. До рейтингу увійшло 176 загальноосвітніх закладів Дніпра.

Згідно з рейтингом, Ліцей інформаційних технологій ДНУ посів першу сходинку з найвищим рейтинговим балом – 161,9 та середнім балом ЗНО 179,6. Дніпропетровський обласний ліцей-інтернат фізико-математичного профілю при ДНУ посів третє місце з рейтинговим балом 157,2 та середнім балом ЗНО 182,7. На другій позиції розташувався Дніпропетровський обласний ліцей-інтернат «Дніпро».

Також в рамках дослідження був укладений антирейтинг, до якого увійшли середні навчальні заклади з найнижчими показниками. Ними виявились переважно центри професійно-технічної освіти Дніпра.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram