Версія для друку

Вітання ректора Миколи Полякова з Новим 2020 роком!

Дорогі студенти й аспіранти, викладачі й співробітники!

Від щирого серця вітаю Вас із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим! Новорічні свята є часом великих і світлих сподівань та заповітних мрій, приводом озирнутися у минуле, дати оцінку зробленому.

У 2019-му році наша велика дружна родина досягала значних успіхів у навчанні, науці, спорті, соціальних ініціативах, міжнародних проектах. Відбулися численні наукові форуми, освітні конкурси й олімпіади, круглі столи, зустрічі з ученими, митцями, дипломатами, різноманітні виставки, тренінги, спортивні змагання… Студенти брали активну участь у громадському житті і волонтерській роботі, мистецьких фестивалях, літературній і театральній творчості.

Упевнений, що в 2020-му році наш класичний університет збереже та зміцнить свій освітній, науковий та інноваційний потенціал, буде розвивати давні академічні традиції й визнані в Україні та світі наукові школи, пропонувати прогресивні зміни для суспільства, всебічно сприяти гармонійному розвитку студентства як висококваліфікованих фахівців і духовно багатих особистостей з активною патріотичною і громадянською позицією. Для цього у нас є всі можливості!

Усі ми мріємо жити у кращому, спокійнішому, гармонійнішому світі, вільно розвивати свої здібності й примножувати успіхи. Віримо, що у новорічні дні мрії мають збуватися, напоюючи майбутнє енергією розвитку і перспективою.

Бажаю кожному міцного здоров’я, миру, щоденного натхнення, новорічної казки в душі, родинного затишку, тепла і добра на весь наступний рік!

З повагою
ректор Микола Поляков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram