Версія для друку

Профорієнтаційний семінар: зробимо університет ще доступнішим!

На факультеті економіки нещодавно відбулася чергова профорієнтаційна зустріч-семінар з майбутніми абітурієнтами.

До організації взаємодії з майбутніми студентами на факультеті ставляться по-особливому: ретельно, ґрунтовно і безперервно. У цьому напрямку сформувалися цілі традиції. Одна з них – постійний семінар кафедри фінансів, банківської справи та страхування, на якому проходять зустрічі зі студентами Коледжу економіки та бізнесу ДНУ.

Невимушене і водночас професійне спілкування під час семінарів дає можливість майбутнім фінансистам, банкірам і страховикам ближче познайомитися з майбутнім місцем навчання, розкрити можливості обраного фаху. Пройти коридором навчального закладу, відчути атмосферу Альма-матер.

На семінарах уже сформувалася ціла династія фінансистів – студентів коледжу. Вчорашні учні коледжу, а нині студентки групи ЕІ-18-1у Владислава Борисенко і Карина Вітер, поділилися «секретами» власних успіхів в університеті. Свої побажання висловили і магістри Артем Костенко (ЕФ-19м) та Ярослав Дворніченко (ЕР-19м), які закінчили коледж три роки тому.

Викладачі кафедри, в свою чергу, після спілкування з майбутніми студентами можуть скоригувати свої робочі плани, з урахуванням тих питань, зауважень та побажань, які прозвучали на семінарі.

Неформальний, дружній і водночас професійний формат зустрічі не дозволив студентам коледжу засумніватися в своєму рішенні: продовжити навчання в Дніпровському національному університеті, на факультеті економіки.

При підготовці висококласних фахівців дрібниць бути не може. Чим раніше починається робота з абітурієнтами, тим простіше потім буде студентам адаптуватися до навчального процесу, а викладачам університету – підвищувати якість фахівця.

Василь Демиденко,
доцент кафедри фінансів, банківської
справи та страхування


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram