Версія для друку

Представники ДНУ – найкращі молоді вчені області

Молоді науковці Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара стали переможцями щорічних обласних конкурсів «Кращий молодий вчений» та «Молоді вчені – Дніпропетровщині».

Нагороджували молодих дослідників дипломами та цінними подарунками у конференц-залі обласної держадміністрації за участі керівництва області. Серед представників ДНУ у конкурсі «Молоді вчені – Дніпропетровщині» перемогли Дмитро Макаренко, Олег Маренков та Анна Алексєєва. Загалом, найкращими в цьому конкурсі стали 25 науковців, усі вони отримали кошти на втілення своїх розробок – від 25 до 45 тисяч грн. У конкурсі «Кращий молодий вчений» відзначилися Анна Алексєєва та Тетяна Гвініашвілі. Всього переможцями цього конкурсу стали 12 науковців, яких обрали із 79 претендентів. Їх нагородили дипломами та ноутбуками.

До молодих учених звернувся голова ДніпрОДА Олександр Бондаренко: «Підводимо підсумки трьох щорічних обласних конкурсів. Результати доводять – Дніпропетровщині є чим пишатися. Молоді науковці надзвичайно талановиті та креативні, вони – «мозковий» потенціал нашої області. Будемо працювати над тим, аби створювати найсприятливіші умови для їхньої самореалізації та розвитку науки в регіоні. Це наше стратегічне завдання та найкраща інвестиція у майбутнє. Саме кропітка праця та інноваційні ідеї молоді – запорука успішного розвитку нашої країни», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації.

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо їм успішного втілення їхніх проектів!

За інформацією сайту Дніпропетровської ОДА
Інформаційно-аналітичне агентство
ДНУ ім. О.Гончара
тел.: 374-98-20
www.dnu.dp.ua


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram