Версія для друку

Студентка школи стартапів ДНУ – переможниця національного конкурсу бізнес-планів

Нещодавно у Київському національному торгівельно-економічному університеті відбувся фінал Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-планів «Бізнес-трамплін». Абсолютну перемогу у ньому здобула учасниця школи стартапів Startup Ecosystem Dnipro факультету економіки ДНУ Катерина Тупікова.

Студентка ІІ курсу спеціальності «Підприємство, торгівля та біржова діяльність» Катерина Тупікова представила на конкурс інноваційний проект «Фільтраційна віконна система», розроблений під керівництвом керівника школи стартапів кандидата економічних наук Владислава Яковенка.

Національний конкурс проходив двома етапами. У першому заочному етапі серед 32 представлених бізнес-планів з університетів усієї країни було відібрано 15 гідних робіт студентів із Києва, Житомира, Одеси, Сум, Чернівців та інших міст України. Проте кращою на цьому етапі за результатами таємної експертизи була визнана саме робота нашої дніпровської студентки.

Однак першість ще потрібно було довести на очному змаганні перед професійним журі, до складу якого входили: фінансовий директор холдингу «Баядера Груп» Дмитро Курило, директор бізнес-інкубатора Sikorsky Challenge Олексій Струцинський, програмний менеджер стартап-інкубатора YEP Віса Нагієва, менеджер проекту Global Cleantech Innovation Programme Катерина Перната, а також представник компанії Loreal та провідні науковці з представлених проблематик.

Після урочистого відкриття очного етапу конкурсу бізнес-планів за результатами жеребкування Катерина представляла свій проект дев’ятою. Доповідь проводилася у форматі pitching: конкурсантам надавалося по 10 хвилин на виступ та відповіді на запитання від експертного журі. За результатами гідного виступу Катерина Тупікова одноосібно перемогла у конкурсі та була відзначена спеціальними призами від фінансового директора «Баядера Груп» і представника компанії Loreal.

Вітаємо нашу переможницю Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів «Бізнес-трамплін»!

Керівник школи стартапів
Startup Ecosystem Dnipro
Владислав Яковенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram