Версія для друку

Спортивні звершення листопада

Протягом листопада вихованці ДНУ стали призерами щорічної міжвузівської універсіади з плавання, а в Палаці спорту відбулися міжфакультетські змагання з волейболу, настільного тенісу та підняття гирі.

Щорічна універсіада з плавання проходила 21-22 листопада. Усього у змаганнях взяли участь 8 команд. Наші студенти – серед переможців. Команда ДНУ виборола 3 місце, поступившись тільки щорічним лідерам – спортсменам Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту та господарям змагань – Придніпровській державній академії будівництва та архітектури, які посіли друге місце.

Лідером на дистанції 50 м вільним стилем став студент 5-го курсу фізико-технічного факультету Ігор Радевич, серед жінок на дистанції 200 м на спині перемогла студентка 2-го курсу факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Сабіна Даниліна.

Залік був командний, тому важливо наголосити на гарних результатах усіх спортсменів, які вибороли бали для спільної справи. Так, серед представників факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем – це Ігор Ковалев (КІ-17-2) та Ігор Кривий (КІ -17-1), Сергій Півень (КІ-18-1) та Микита Резник (КЕ-18-1), серед спортсменів факультету прикладної математики – Денис Прозор (ПА-18-2) і Дмитро Федченко (ПЗ-18-1). Гарно зарекомендували себе й першокурсники Валерій Приймаченко (ХВ-19) з хімічного факультету та Віктор Сопко (ЮП-19) з юридичного. Відповідальна за підготовку команди – старший викладач Світлана Хотієнко.

Дякуємо команді плавців за високу технічну майстерність, швидкість та прагнення перемагати, та бажаємо нових успіхів.

Ніщо не загартовує характер міцніше, ніж дух суперництва, а також не зближує тебе з командою так, як це робить процес підготовки та ейфорія перемоги. Упродовж листопада факультети встигли позмагатися за честь називатися найсильнішими, дружніми, та, звичайно, найспортивнішими під час змагань із волейболу, настільного тенісу та підняття гирі. Найкращою командою волейболістів визнали студентів з факультету прикладної математики. Друге та третє місця відійшли до фізико-технічного факультету та факультету економіки.

За результатами змагань з настільного тенісу, перша п’ятірка переможців розташувалася у такому порядку: лідерами стали філологи, друге і третє місця поділили між собою факультети економіки та суспільних наук і міжнародних відносин, за ними – факультет психології та спеціальної освіти і факультет прикладної математики.

У змаганнях з гирями найвправнішою була команда від фізико-технічного факультету. Гідними конкурентами для них виявилися факультети хімії, економіки, біолого-екологічний і факультет психології та спеціальної освіти.

Готуйтеся до продовження насиченого спортивного життя у наступному семестрі, а вже нині підходить період екзаменів та довгоочікуваного відпочинку!

Олександра Ткач, студентка факультету систем
і засобів масової комунікації


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram